Annelies Willems

Annelies Willems

CERTIFIED SINCE 21/01/2018

Belgium

ID  106677 

SALSATION  Basic Instructor 

CHOREOLOGY  Basic Instructor 

 Hoi iedeIk ben Annelies, Salsation basic instructor, sinds 2018.  Salsation is een fitness-dansprogramma waarbij de focus ligt op functional training: level changes, push and pull, locomotion en rotation.  Anderzijds zijn alle choreo's gebaseerd op lyrische en muzikale expressie.  Dit zorgt voor een super fijne dynamiek in de choreo's.

De les is steeds als volgt opgebouwd:

1. Isolatie:  We leren het lichaam opnieuw om bewegingen slechts met 1    lichaamsdeel uit te voeren.  We werken hierbij aan een goede training van body-control.

2. Dynamische opwarming: Tijdens dit onderdeel maken we grote bewegingen en rekken we op die manier alle lichaamsdelen.  We treden met ons lichaam als het ware uit comfort, want we zijn vooral gewoon om kleine bewegingen te maken.

3. Leskern: We dansen verschillende choreo's met verschillende dansstijlen.  Elke choreo is opgebouwd met de 4 onderdelen uit functional training en daar werken we aan.

4.  Cooldown: Tijdens deze choreo is het de bedoeling dat ons lichaam tot rust komt.

5.  Stretch: We strechen het hele lichaam.

Voelen jullie het al kriebelen om eens een les te proberen?  Jullie zijn meer dan welkom.reen,

Ik ben Annelies, Salsation basic instructor sinds januari 2018.  In deze 4 jaar raakte ik meer en meer in de ban van Salsation.  Salsation is niet zomaar een fitness-dansprogramma.  Het is zoveel meer dan dat.  Dankzij de lyrische en muzikale expressie in het programma, vond ik een manier om mezelf uit te drukken. De choreo's van hoge kwaliteit (verzorgd door SMT, SET en SEI) bevatten allemaal aspecten van functionele training: locomotion, push and pull, level changes, rotation).  Hierdoor train je je hele lichaam om een hele goede manier.  Dit terwijl je ook enorm veel plezier maakt.

Wil jij graag deelnemen aan een super fijne les, in een super leuke groep, aarzel dan niet om mij te contacteren.  Het is zeker de moeite waard om eens te proberen.

Liefs Annelies

Read more
There are no products for these type.

Filter by:

Clear All