Katarzyna Gosmanová

Katarzyna Gosmanová

CERTIFIED SINCE 27/06/2015

Czech Republic

SALSATION  Elite Instructor 

[CZ]
Moje největší vášeň je tanec, kterému se věnuji již od dětství. Ve věku 7 let jsem se připojila ke školni skupině moderního tance a později jsem prošla celou řadou různých stylů, jako je hip-hop, modern jazz, salsa, bachata, dancehall nebo reggaeton. Mám také i mnoho zkušeností z jiných sportovních odvětví. Přes 7 let jsem trénovala sportovní lezení, v této disciplíně jsem také zaznamenala mnoho úspěchů (třikrát Mistrině Polska, stříbrnou a bronzovou medaili v Evropském Poháru a mnoho vítězství v Polském Poháru). Od té doby své sportovní zájmy neustále rozšiřuji. V roce 2011 jsem začala se zajímat o fitness, funkční trénink a výživovou problematiku aktivně žijících lidí. Ve všech těchto disciplínách neustále rozšiřuji své znalosti, účastním se nejrůznějších akcí, školení a workshopů, nejen s tématikou Dance&fitness.
V 2014 roku setkala jsem se s programem SALSATION®, kdy Alejandro Angulo přijel s workshopem do Polska. Rok pozděj, udělal první instruktorké školení v Evropě, ve kterým jsem se zučastnila. Od té doby snažím se ukazovat všem, že SALSATION® je nejlepším programem Dance&Fitness.

[ENG]
Dance is the biggest passion in my life and I§m dedicating myself to it from my childhood. In age of 7 I joined modern dancing group in my school and later I went through many dancing styles from hip-hop, modern jazz, salsa, bachata to raggaeton and dancehall. I have also quite rich experience in sport. I was training sport climbing for 7 years, with many success (3 times Polish Champion, silver and brown medalist at European Cup, and many times medalist at Polish Cup). From that time my interests in sport are growing. In 2011 I started to be interested in fitness, functional training and healthy eating for active people. I'm trying to extend my knowledge all the time, I'm participating in a lot of workshops, trainings and events regarding that matter.
In 2014 I first met with SALSATION® program, when Alejandro Angulo came to Poland to make the workshop there. The year after that, I participate in first Instructor Training in Europe. From that moment I'm trying to show everybody that SALSATION® is the best Dance&Fitness program in the world.

Read more
There are no products for these type.

Filter by:

Clear All