SALSATION® class with Malou Lassen, Thursday, 18:00

SALSATION® is a fun and addictive, functional dance workout!

Regular classes

Malou Lassen / Elite Instructor

Danish

Every Thursday / 18:00 (UTC +1)

Start time for your location:

In person: Stilling IF, Stilling Hallen - Gramvej 10

8660 Stilling, Midtjylland, Denmark

SALSATION (Dans dig i form)

Kender du følelsen, når en sang toner frem og du bare ikke kan stå stille? Har du lyst til en motionsform, hvor fokus er på at have det sjovt og nyde musikken, samtidig med at du faktisk også får trænet kroppen igennem? Så er Salsation noget for dig. Alle kan være med, uanset danseerfaring, køn eller alder.
Salsation er baseret på de tre grundelementer funktionel træning, musikalitet og lyrisk fortolkning. Det betyder frem for alt at vi giver musikken hovedrollen, at vi er tro mod både stilart og fortælling bag sangen og at det, frem for udenadslære i trin, først og fremmest handler om at lytte til musikken og derigennem huske bevægelserne. Dans hjælper med at træne koordinationsevne og muskelhukommelse. Dertil hjælper bevægelser fra funktionel træning med at træne smidighed, kropskontrol og styrke, samtidig med at vi passer godt på kroppen.
Navnet Salsation er en sammensætning af Salsa (som på spansk betyder sovs eller blanding) og det engelske sensation for den følelse, vi får i kroppen, “når musikken bare spiller” og vi bliver revet med.
Mit navn er Malou Lassen. Jeg er uddannet Salsation instruktør og har de sidste seks år undervist i Aarhus og online. Musik har altid været en central del af mit liv og også årsagen til at jeg faldt pladask for Salsation og kastede mig ud i rollen som underviser som min primære hobby. Uanset om jeg har fem, ti eller 30 deltagere handler det om at dele min passion og opleve samme glæde hos andre. Du kan se mere om mig om min dans på facebook (Salsation med Malou) eller instagram (Salsationmalou).

SALSATION® is a fun and addictive, functional dance workout!

Torsdag, 07 marts 2024 - 17:00
500.00 (DKK)
Torsdag, 14 marts 2024 - 17:00
500.00 (DKK)
*
*
*

The email and information submitted with this form will not be used for any email marketing, 3rd party communications nor will Salsation® Fitness sell this information to 3rd parties. This information will be used solely for responding to your Support issues.